Yhdistys

Taivassalon Martat

Yhdistys on aloittanut toimintansa jo v.1929 ja jatkaa edelleen perinteikästä marttatoimintaa Taivassalossa yhdessä paikkakunnan toisen marttayhdistyksen, Inkerannan Marttojen kanssa. Taivassalon Marttojen jäsenmäärä on n. 60 ja mukana on kaikenikäisiä niin paikallisia kuin kesäasukkaitakin. Järjestämme monenlaista toimintaa, esim. ruoanlaittokursseja lapsille ja aikuisille, erilaisia retkiä, lauluiltoja Palvelukoti Poijussa, liikuntaryhmiä ja kulttuuririentoja.

Martoilla on 250 hengen kahvi- ja ruoka-astiasto, jota voi vuokrata esimerkiksi perhejuhliin. Martoilla on myös kangaspuut, joita halukkaat voivat käyttää. 

marttalogo

 

 

 

Taivassalon Marttojen toimintaa, jäsenyyttä tai tapahtumia koskevissa asioissa voit  olla yhteydessä puheenjohtaja Jaana Lehtoseen, , puh. 0440879393, jaana.lehtonen[at]taivassalo.fi tai muihin hallituksen jäseniin.

Marttojen jäsenmaksu on 35€/vuosi. Vuosimaksuun sisältyy monipuolinen Martat-lehti. Muut edut ja jäseneksi liittymisohjeet löydät Marttojen juuri uusituilta kotisivuilta osoitteessa http://www.martat.fi/marttailu/liity-jaseneksi/

 

Jäsentiedote1_2013 (pdf-tiedosto aukeaa uuteen ikkunaan)

Mainokset