Kuule, kaikella rakkaudella.

Rantarouvat on Lauri Nurksen ohjaama, Sinikka Sokan ja Jaana Saarisen tähdittämä lempeän oikukas komedia, jonka Anna-Leena Härkönen kirjoitti juuri näitä naisia varten. Nämä rouvat tietävät ensikohtaamiselta, mikä toisten elämässä on vikana ja kuinka se korjataan.

Rakastatko miestäsi vielä, ainakin tuhannen avioliittovuoden jälkeen, vai oletteko yhdessä vain, koska et uskalla lähteä? Entä sinä, joka olet aina lähtenyt etkä koskaan oppinut jäämään! Oletko joku toisten parisuhdeasiantuntija, koska kukaan ei ole kelvannut loppuun saakka? Ja mikä on siihen loppuun saakka, tähän päivään vai kunnes kuolema meidät erottaa.

Voipaperiin pakattujen voileipien äärellä käydään keskustelu, jossa ikääntyvän naisen elämä, sen ilot, surut ja kysymykset kiteytyvät pintaan ja puheeksi kahden tuntemattoman kesken. Tämä tarina on kuin tosi, niin tunnistettavia ovat rypyt sen kasvoilla.

http://www.linnateatteri.fi/lpt/rantarouvat-2/

Päivämäärä on siis keskiviikko 2.12. ja mukaan pääsee kolmekymmentä ensin ilmoittautunutta. Martat tarjoaa ruoan ja matkan, lipun jokainen maksaa itse. Lipun hinta 32€, opiskelijat, eläkeläiset ja työttömät 26€. Kerro ilmoittautuessasi oletko oikeutettu alennushintaiseen lippuun ja ota todistus mukaan teatterin lipuntarkastukseen. Esitys alkaa klo 19 ja kestää noin 2 tuntia. Sitä ennen syömme illallisen ja esityksen väliajalla jälkiruoan.

Ilmoittaudu pian, viim. 4.11. mennessä Katriina S. puh. 050 430 9966 tai nettilomakkeella

 

Mainokset