Retkiohjelma (muutokset mahdollisia)shopping-cart-2 HUOM! Muutoksia on tullut, kts. Sinituote

7.30  Lähtö Taivassalosta kirkon parkkipaikalta (bussi tulee Vehmaalta, joten Kustavintien varrelta pääsee kyytiin)

9.30  Kahvit Kokemäellä Seuratalossa sekä talon esittely http://www.kokemaenseuratalo.com/

10.30 Sinituote Kokemäki http://www.sinituote.fi/sinituote-oy-yhteystiedot/tehtaanmyymala

Sinituotteen tehtaanmyymälä palvelee Kokemäellä tehtaamme yhteydessä. Myymälästämme löydät korkealaatuiset SINI-siivousvälineet, KUNGS-autotarvikkeet sekä SAVU-savustuspussit. Tehtaanmyymälästämme saa edullisesti myös jäännöseriä ja valikoimista poistettuja tuotteita!

Sinituotteen tehtaanmyymälä on valitettavasti suljettu eikä avoinna tällä viikolla edes ryhmille 😦

Tilalle saimme vierailun Kokemäen Ompelijan museokodissa.

11.50 Vaateliike WilhelMiina Eura http://www.wilhel-miina.fi/

Wilhel-Miina on muotialan yritys Eurassa, joka on toiminut jo yli 40 vuotta. Valikoimin kuuluu naisten, miesten, lasten sekä vauvojen vaatteet. Asusteita löytyy joka makuun; korut, laukut, ja lompakot.

13.00 Lounas Loimina Sanna Saarinen Eura http://www.loimina.fi/

Loimina on käsityö- ja matkailualan yritys. Loiminan yrittäjä Sanna Saarinen suunnittelee ja kutoo kankaita tilauksesta erilaisiin käyttötarkoituksiin. Myymälässä on myynnissä omaa mallistoa esim. saunatekstiilejä ja kaitaliinoja sekä monia tuotteita kierrätysmateriaaleista. Myynnissä on myös muiden lähiseudun käsityöläisten tuotteita. Sanna luo myös tekstiilitaidetta julkisiin ja yksityisiin tiloihin. Niissä on usein yhdistetty kudottu kangas ja romurauta.

15.00 Eskimo Finland Lappi Tehtaanmyymälä http://www.eskimofinland.fi/

Kerta-astioita, suodatinpusseja, folioita, leivonnaisvuokia ym.

15.45 Kahvit Kivikylän Palvaamo Lappi http://www.kivikylan.fi/

noin klo 18.00 Taivassalossa

Matkan hinta onTaivassalon Marttojen jäsenille 40 eur ja ei-jäsenille 50 eur. Matkan hintaan sisältyy Kokemäen seurantalon esittely, 2 x kahvit, lounas ja bussikuljetus. Ehdottomasti sitova ilmoittautuminen 19.10. mennessä  ja matka maksettava etukäteen pankkitilille FI10 5456 0240 0015 84. Mikäli sinulle tulee este, on tilalle itse hankittava sijainen.


Ilmoittaudu su 19.10. mennessä Katriina Sapattiselle puh. 050 430 9966 tai Anneli Salmiselle puh. 040 509 2509, kerrothan erikoisruokavaliosta ilmoittautumisen yhteydessä. Voit ilmoittautua myös alla olevalla lomakkeella.

Mainokset