Loppuvuonna pikkujoulujuhla jäi muiden kiireiden jalkoihin, mutta korvataan se nyt pienellä kevätretkellä Raisioon. Raision kirjastossa on helmikuun ajan esillä pula-ajan ruokataloutta esittelevä näyttely. Näyttelyssä on esillä mm. pula-ajan keittokirjoja, kahvinkorvikkeita ja kahvinkeittovälineitä, pannumyssyjä, Arabian astioita ja kirjottuja pöytäliinoja 1940-luvulta. Näyttelyn jälkeen vaihdetaan tunnelmaa ja mennään yhdessä illalliselle aasialaisittain. Juuri sopivasti Vehmaan Rautilaan on avattu uusi thairavintola, joten mennään sinne tutustumaan uuteen yritykseen ja uusiin makuihin!

Retki on maksuton ja tarkoitettu yhdistyksen jäsenille. Jos osallistujia on paljon, otamme tilataksin tai bussin, muutoin kimppakyydit. Lähtö keskiviikkona 19.2 klo 16:30 OP-torilta. Ilmoittaudu 14.2. mennessä Maritalle 050 434 3350 tai marita.perttala01(at)gmail.com

Mainokset